Finland, EU
+358 46 058 4410
Jouko@huumakuva.net

Laulujen kehitys kautta aikojen

Laulujen kehitys kautta aikojen

Laulut ovat todella kehittyneet, koska niiden tuotanto on muuttunut. Tämä kappaleiden edistyminen on tuottanut laajan valikoiman kappaleita, joita kaikki ihmiset voivat arvostaa. Artisteja, jotka tekevät hyvää musiikkia, kiitetään ja kunnioitetaan kyvystään, ja myös viime aikoina tämä on todella saanut aikaan useita pyrkiviä muusikoita, jotka aikovat saada suosionsa ja paljon rahaa kappaleidensa kautta. Yhdysvalloissa kappaleiden säännöllinen eteneminen, ja myös viime aikoina kappaleiden kehitys on todella nopeutunut erittäin nopeaan hintaan. Kappaleet ovat edenneet monista syistä, mukaan lukien tehostettu tekniikka, sopeutuminen kulttuuriin ja myös halu tuottaa jotain uutta.

Lähinnä kappaleiden muutos on liittynyt yhteiskuntaan. Koko keskiajan musiikki arjen kappaleita makasi kahdessa paikassa, kirkossa ja myös tavernassa. Tämä ei ollut erinomainen ilmapiiri hyvien kappaleiden kukistamiseksi. Siitä huolimatta barokin aikana, vuosina 1600-1750, rikkaat ihmiset alkoivat palkata taiteilijoita muodostamaan heille musiikkia. Nämä asiakassuhteet maksoivat taiteilijoille varmasti sovittamisen ja soittamisen myös suojelijoiden tyytyväisyydestä ja kotiviihteestä. Laulut eivät muuttuneet aivan Euroopassa kauan. Amerikassa kappaleiden alettiin edistyä hyvin omalla menetelmällä. Tällä uudella kansakunnalla oli oma kulttuurinsa, ja tämä heijastui myös sen musiikissa ja tanssissa. Yhdessä Detroitista peräisin olevan musiikin pääsuunnitelmissa, ja sitä kutsutaan myös big bandiksi. Sitä kutsutaan big bandiksi, koska valtava yhtye on käyttänyt tyylikkäiden, ikimuistoisten kappaleiden tuottamiseen. Tästä musiikkisuunnittelusta tuli nopeasti esiin Euroopassa, Amerikan lisäksi, 1920-luvulla. Bigbändimusiikki oli erittäin suotuisa Amerikalle nautinnon ja myös viihteen välineenä.

Adolf Rickenbacker loi sähkökitaran 1920-luvun lopulla, ja näin hän muutti musiikin ikuisesti. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun ihmiset alkoivat käyttää sähköenergiaa instrumenttiensa suurentamiseen. Sähkökitaran kehityksen myötä syntyi myös jazz-musiikkia. Ennen kuin sähkökitara tuli kentälle, oli melkein vaikea integroida kitaraa suoraan bändimusiikkiin, koska se ei ollut kuultavissa, mutta sähkökitara ratkaisi määrän. Afrikkalaiset amerikkalaiset yhdistävät rytmin voimakkaasti musiikkiinsa. Tämä näkyy Afrikan heimojen musiikissa, joka sisältää rummuttamista ja laulamista. Afrikkalaiset amerikkalaiset tarttuivat sähkökitaraan ja heittivät unikon urat messinki-työkalujen päälle ja syntyi Jazz. Jazz oli eräänlainen kappale, joka puhui pienenä tottelemattomuutena kulttuuria kohtaan. Se ei ollut mitään kuin kirkossa soitettu musiikki, ja se oli parasta tanssia. Afrikkalaiset amerikkalaiset tarttuivat Jazziin ja muuttivat sen osaksi heidän kulttuuriaan. Kuitenkin bigotry jatkui syvällä amerikkalaisessa yhteiskunnassa, ja monet valkoiset eivät pidä jazz-kappaleista yksinkertaisesti siksi, että sen suorittivat yleensä mustat taiteilijat. Valkoiset taiteilijat alkoivat kuitenkin soittaa kappaleita, jotka olivat alun perin afrikkalaisten amerikkalaisten säveltämiä ja tekemiä, kun tämä alkoi tapahtua, entistä enemmän valkoisia alkoi arvostaa Jazzia. Tiettyjen valkoisten mielestä tietyllä tavalla oli OKA kiinnittää huomiota jazziin niin kauan kuin muut valkoiset esittivät sitä. General Jazz -kappaleet olivat erittäin myönteisiä amerikkalaiselle yhteiskunnalle johtuen siitä, että niiden auttaminen antoi ylpeyttä afrikkalaisille amerikkalaisille.

Niin kauan kuin yhteiskunta muuttaa, heidän tulee edustaa tätä sävelletyssä musiikissa. Erityisesti Amerikassa on yhteiskunta, joka muuttuu jatkuvasti ja myös laajenee, ja tämä johtaa ja on myös johtanut jatkuviin muutoksiin musiikissa. Rock n Roll tuli näyttämölle 40-luvun lopulla ja myös alusta alkaen se koski kapinaa. Sana “rock”, sellaisena kuin sitä käytetään Rock n Roll -sivustolla, merkitsee vapisevia pisteitä ylöspäin, ja myös sana “roll” on slangi sukupuoliyhteydessä. Rolling Stone väitti, että Elvis Presleyn hitti “Se on kunnossa äiti” 1954, oli aivan ensimmäinen Rock n Roll -kappale, mutta tämä on erittäin kiistanalaista. 1950-luvulla nuoret olivat luopumassa blogin jälkeisestä taistelukaudesta ja siirtyivät myös hauskanpitoa rakastavan vapauden kulttuuriin.

Elvis Presley osui näyttämölle pitämällä mukana sähkökitaraa sekä ravistaen tarttuvia kappaleita. Vaikka nykypäivän mukaan Presleyn kappaleita ajatellaan kesyistä, hän pääsi 1950-luvulla teini-ikäisen tottelemattomuuden vähentävään puoleen. Presleyä surmattiin lantion uristamisesta koko esityksen ajan, tämä ja hänen “epäpuhtaat” sanoituksensa johtivat siihen, että muutamat hänen kappaleistaan ​​kiellettiin tietyiltä radioasemilta. Elvisiä ei ehkä lopetettu, ja hänen vetoomuksensa jatkoi kasvuaan villinä. Yhteiskunta jatkoi muutostaan ​​ottamalla käyttöön syntyvyyden valvonta 60-luvulla. Tämän seurauksena syntyi hippi-aika, joka oli juurtunut syvälle musiikkiin, erityisesti yksilölliseen ja myös rock n roll -elokuviin. Hipit olivat kaikkea siitä, että heillä oli “luokan ulkopuolisia suhteita”, mikä tarkoitti, että sinulla pitäisi olla mahdollisuus rakastua kenen kanssa tahansa, missä tahansa, kuten

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *