Finland, EU
+358 46 058 4410
Jouko@huumakuva.net

7 kaikkien aikojen parasta suomalaista bändiä

7 kaikkien aikojen parasta suomalaista bändiä

Facebook-sivumme kyselyssä pyysimme kävijöitä kertomaan rakastetuista suomalaisista bändeistä

Koska letkajenkka-tanssihullutus 1950-luvulla (kyllä, todella, googlaa vaikka), Suomi on tosiasiallisesti päätynyt satunnaisesti suosittuun taiteilijaan, joka tallensi maapallon luovuutta, mutta viimeisten kuormitusvuosien aikana kasvava määrä yhtyeistä on onnistunut esiintymään maailmanlaajuisesti omissa tyyleissään.

Jos lukuisia suomalaisia ​​bändejä on ympäriinsä, soitamme kiinni pakattuihin huoneisiin ravereista, metallipeista, indie-lapsista ja seuraajista lukemattomissa muissa kohtauksissa. Tässä parhaat suomalaiset bändit:

HIM

HIM on rock-yhtyeen klassisessa muotissa pelaaminen omalla tuotemerkillään “love metal”. Laulaja ja lauluntekijä Ville Valo on dekadenttista tyyliä, kun taas hänen takanaan oleva bändi luo unohtumattoman riffin huomattavan riffin jälkeen. Heidän kuvansa koostuvat lumoavasta sekoituksesta punaista samettiaverhoja sekä film noir-vetovoimaa, ja sävelmät huomaavat osaavasti likaisen, sumuverhoillun paikan, jossa kohtaavat rakkaus ja kuolema. Yli kahden vuosikymmenen ajan aktiivisista heistä tuli maailmanlaajuisia tähtiä, kun heidän viides cd, Dark Light, julkaistiin vuonna 2005. Tässä kirjoituksessa he työskentelevät kahdeksannen CD-levynsä, Tears on Tape kanssa.

Nightwish

Nightwish on kotoisin Venäjän rajan lähellä sijaitsevasta maatalouden pikkukaupungista Kitee, josta on tullut sinfonisen teräksen Pohjois-Julkkis, jota useat muut genren jäsenet eivät voi auttaa, mutta ohjaavat. Heidän maailmanlaajuinen ammattinsa aloitti Wishmasterin kanssa jo vuonna 1999. Yhtyeellä on useita vyöhykkeiden retkiä vyön alla, ja loppuunmyytyjen alojen väestö maapalloa. Mastermind Tuomas Holopainen on aina ollut elokuvien ääniraitojen seuraaja ja heidän uusin cd, Imaginaerum, on inspiroinut saman nimisen elokuvan, jonka bändi on luonut yhdessä ohjaaja Stobe Harjan kanssa.

Rasmus

Nämä kaverit aloittivat, kun teini-ikäiset funk-rokerit purskahtivat energiaa, ja sitten kehittyivät tyylikäksi rock-yhtyeksi, jolla on yksinkertaisesti oikea määrä pimeyttä antaakseen pop-täydellisille kappaleilleen houkuttelevan reunan. Vuonna 2004 ei ollut olemassa lukuisia paikkoja maailmassa, joissa voisit kuulla radiosta “Varjoissa” milloin tahansa päivällä. Dead Letters, CD, josta yksinäinen oli otettu, muodostivat maailmanlaajuisen murskauksen. Yhtye on erityisen suosittu Aasiassa ja Euroopassa – osallistujiensa keskuudessa asuu nyt Singaporessa ja lisäksi ylimääräisessä Italiassa – suvaitsevaksi monille nuorille aikuisille, jotka juuri kokoontuivat soittamaan joitain funky-jamia kaikki ne vuotta aiemmin.

Huoratron

Huoratron, Aku Raski, on yhden miehen seisminen tilanne ja tasapainoisen erotuksen muoto. Hän soittaa aggressiivista tanssilaulujen tuotenimeä, jolla on taipumus vaikuttaa yhteisöllisyyteen, vaiheiden hyökkäyksiin, äärimmäisiin tansseihin ja myös onnellisuuteen. Huoratron on musiikkia vahingoittava ram, joka laskee letargian seiniä. Yhdessä käynnistämällä useita lämpimiä EP: itä ja vaivatta Yhdysvalloissa sijaitsevalla Last Gang Records -levyllä, Huoratron on itse asiassa luonut remiksit globaaleille muusikoille, kuten M.I.A. Kesäkaudella 2013 Huoratronin lyömäsoitto ja soikkaat syntetit löysivät eeppisen Coachella-festivaalin Yhdysvalloissa.

Apocalyptica

Yhtye sisältää 3 luonteenomaisesti koulutettua sellistiä, joiden suosio sai alkunsa, kun he järjestivät Metallica-kappaleita sellolleen. Siitä lähtien he ovat muuttuneet maailmanluokan nykyajan hard-rock-yhtyeksi, vaikkakin ilman kitaraa. Sellojen muuttunut seinä, joka on suurempi kuin korvaa sen, samoin kuin vokalistien ja muusikoiden tarkistamiseen käytettävä tähtien joukko, asettaa jokaisen Apocalyptica-CD-levyn sekä johtavaan että oikealle grafiikkaan. He ovat toimineet yhteistyössä Dave Lombardon kanssa Slayerista, Gavin Rossdale of Pennusta, Till Lindemann Rammsteinista ja Joseph Duplantier Gojirasta, muun muassa.

French Films

Laulajan, lauluntekijän ja myös kitarasankarin Alexi Laihon ohjauksella Bodomin lapset vastustavat yksinkertaista luokittelua. Useista metalligenreistä ja punkista lähtien yhtye on todella tunnistettu kaikkea melodisesta fatality-teräksestä power metaliin. Siinä kaikki ja myös muuta. Laihoa pidetään yhtenä maailman mahtavimmista kitarasankareista, ja hänellä on jopa ESP-kitaran allekirjoituskuvio. Kids of Bodom on luokiteltu maailmanlaajuiseksi sensaatioksi alusta saakka, samoin kuin hän on luonut useita kivi-kylmämetalliklassikoita, mukaan lukien “Hatebreeder”, “Hate Team Deathroll” ja “Oletko vielä kuollut?”

Sonata Arctica

Ota Nightwishin pommi ja naimisiin sen kuningatar teatterin kanssa. Lisää jäädytetty hulluus ja saat Sonata Arctica. Tämä on bändi, joka ei tee mitään puoliväliin. He ajattelevat voimateräksestä, mutta tämä jättää huomioimatta perustutkinnan ja alkuperäisyyden ytimessä. Yhtye soittaa huiman, lyyrisen ja sinfonisen otteen ajattomasta eurooppalaisesta teräksestä, mutta kuten cd-nimet kuten Stones Grow Her Name osoittavat, heihin liittyy jotain vähän mystistä. Ehkä Northern Lights ruiskutti hiukan pölyä bändiin. Saavuttaen Kemistä, lähellä Polar-ympyrää, he nauttivat vahvasta fanilaisista Manner-Euroopassa ja myös Japanissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *