Finland, EU
+358 46 058 4410
Jouko@huumakuva.net

4 asiaa, jotka poistavat mahdollisuutesi menestyä musiikissa

4 asiaa, jotka poistavat mahdollisuutesi menestyä musiikissa

Mikä on mielestäsi tärkein asia, jonka muusikot tekevät pilatakseen mahdollisuuksiaan menestyä lauluteollisuudessa? Onko se: etkä käyttä heidän instrumentiaansa tarpeeksi? Etkö luonut riittävästi hyviä kappalelaiteyhteyksiä? Asutko kaupungissa ilman kappaleita? Ratkaisu kaikkeen tähän on EI – mikään näistä seikoista. Voi olla monia syitä, joiden vuoksi muusikko lopettaa työskentelynsä saavuttaakseen sen laulusektorilla, mutta yllä olevat tärkeät asiat ovat vain merkkejä paljon syvemmästä syystä. Itse asiassa tyypillisin syy siihen, miksi muusikot eivät koskaan menesty tässä yrityksessä, on, että heillä on oikeasti HARJA-pohjainen asenne.

Suurin osa muusikoista sallii huolensa pilata mahdollisuudet menestyä hyvin kappaleissa. Muutama näistä peloista tunnistetaan tietoisesti, kun taas toiset voidaan tunnistaa vain henkilöille, jotka etsivät niitä.
Valitettavasti huolimatta siitä, tunnetko heidät tai muuten, huolet voivat tuhota musiikkiasemaasi. Olen ohjannut muusikoita siitä, kuinka rakentaa tehokas musiikkityö, olen todella tarkkaillut tätä loputtomia aikoja.

Kiinni on useita jatkuvia huolenaiheita, jotka pilaavat taiteilijoiden mahdollisuudet tulla tehokkaiksi, ja kuinka valloittaa heidät, jotta voit siirtyä nopeasti musiikkiammattisi eteenpäin:

Artist Ahdistus # 1: Huoli siitä, ettei ansaita rahaa

Aina kun olet ilmoittanut läheisille ystävillesi tai perheenjäsenillesi, että haluat tulla erikoismuusikkona, mitä he ovat ilmoittaneet sinulle? Todennäköisesti jotain tällaista:

  • “Sinun on ensin saatava turvallinen työ, jotta sinulla olisi vankka varmuuskopiosuunnitelma kappaleiden uralle.”
  • “Muusikot eivät voi ansaita hienoa elantonsa”
  • “Kaikkien taiteilijoiden on pelattava kadun reunoja muutoksen vuoksi vain päästäkseen läpi”

Useimmiten sinulle sanotaan nämä asiat parhaista tarkoituksista … Nämä ehdotukset ovat kuitenkin hyvin huonoina. Todellisuus on, että se ei ole niin vaikeaa kuin luulet saavansa erinomaisen elämisen musiikkiteollisuudessa, jos tunnustat erityisesti, mitä tehdä tulon tuottamiseksi ammattitaiteilijana (ja todella TEE se). Tätä silmällä pitäen, juuri siksi, että yllä olevat väärät uskomukset musiikkimarkkinoista ovat niin laajalle levinneet, että ne laukaisevat useita muusikoita pelkäämään, ettei heillä ole mahdollisuutta ansaita rahaa. Sen jälkeen he tekevät pisteitä, jotka johtavat erityiseen OPPOSITE-tilanteeseen, jota tarvitaan erinomaisen toimeentulon ansaitsemiseen.

Seuraava on tarkalleen kuinka yrittäminen “ei” joutua taloudellisiin taisteluihin laulusektorilla saa aikaan ongelmia ansaita rahaa muusikkona:

  • Et koskaan yritä ansaita vielä enemmän rahaa kappaleurallasi. Kauhein kohta, jonka voit mahdollisesti tehdä, on odottaa, että sinulla on vaikea ansaita rahaa taiteilijana. On erityistä, että kun teet tämän, alat elää maailmaan, jonka olet itse kehittänyt itse mielessäsi.
  • Otat musiikkimiehityksen VÄÄRIN-suuntaan. Odotettaessa epäonnistumista ansaitsemisen suhteen, monet muusikot alkavat olettaa, että heillä on paljon parempi mahdollisuus päästä yliopistoon jatkoon muulle kuin musiikilliselle alueelle, toimimalla “turvallisella ja turvallisella” tehtävällä ja sitten menemään kappaleidensa jälkeen. uran unia vapaa-ajallaan. Pitkällä aikavälillä he yleensä lopettavat työskentelyn tämän strategian kanssa.
  • Kulutat hanhen, joka munii kultaisia ​​munia. Huomaa: Se, mikä on luotu alla, voi tuntua “itsensä edistämisestä”, kun otetaan huomioon, että keskustelen siitä, kuinka neuvon muusikoita kriittisen kohdan havainnollistamiseksi. Tietysti on sinulle erittäin tärkeä oppitunnus selville alla, ja myös sanani pitävät paikkansa huolimatta siitä, myynkö jotain vai ei. Täällä oleva oppitunti korostaa, kuinka yksinkertaisesti MAKSAMINEN muuttumisesta saa sinut pysymään ikuisesti muusikkona, kunnes teet merkittäviä muutoksia.

Saan joskus viestejä taiteilijoilta, jotka alun perin odottivat liittymistäni musiikin ammattiharjoitteluohjelmaani tai osallistuakseni kappaleeni uran käteisvaroitustilaisuuteen (jossa näytän muusikoille kuinka teen nopeasti tonnia käteistä) johtuen siitä, että heillä on vaikutelma, että heillä “ei ole varaa siihen.” Lisäksi sen jälkeen kun otin heidät turhauttavalta todisteelta siitä, kuinka ohjelmistani ovat tosiasiallisesti antaneet suuria tuloksia muusikoille, joiden kanssa olen työskennellyt, he ovat edelleen kyynisiä ja peloissaan. Tämä epävarmuus johtuu samoista valheellisista tarinoista, joita kuvaillaan – että kaikki muusikot väistämättä rikkoutuvat ja myös taistelevat, joten musiikkialan ammatin hakemiseen ei ole mitään syytä. Paradoksaalisesti yritetään “säästää” muutama taalaa minuutissa ja antaa myös koulutusta (joka on TÄYTETTÖN tulosten hankkimiseksi) siitä, miten luoda kannattava musiikkiammatti, varmistat, että et koskaan tee koskaan valtavat ansiot kappaleilla. Tätä kuvataan “kultaista munaa syövän hanhen syömiseksi”, koska päätät kuluttaa hanhia nyt kuin odottaa kultaisia ​​munia ilmestyvän myöhemmin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *