Finland, EU
+358 46 058 4410
Jouko@huumakuva.net

4 musiikkimarkkinoita koskevaa kysymystä, jota sinun ei pitäisi kysyä

4 musiikkimarkkinoita koskevaa kysymystä, jota sinun ei pitäisi kysyä

On todennäköistä, että pilaat jo mahdollisuutesi menestyä musiikkiteollisuudessa, koska luotat yhteen tai useampaan kappaleeseen liittyvästä väärinkäsityksestä. Kuinka tiedän? Tonni muusikoita lähettää minulle jatkuvasti sähköpostiviestejä (kaikki etsivät vastauksia MISDOING-kyselyihin). Nämä ovat huolenaiheita, jotka saattavat näyttää hyvältä kysymykseltä johtavalta tutkinnolta, mutta ovat todellakin erittäin haitallisia kysymyksiä, jotka vievät heidät pois heidän musiikkiesistä.

Jotta voit koota onnistuneen ammatin musiikkiapsulle, olet itse ollut perehtynyt kyselyihin, joihin EI sinun tarvitse etsiä vastauksia, ja ymmärrettävä myös, kuinka kysyä paljon parempia tutkimuksia, jotka johtavat oikealle tielle kohti musiikkimarkkinoidesi saavuttamista. tavoitteita.

Nämä ovat 4 huonointa musiikkialan ammattia, joiden pitäisi pysyä poissa kysymyksistä, jotta voisit kehittää tehokkaan uran erikoismuusikkona:

Huonojen kappaleiden urakehitys # 1: Pitääkö minun olla “nälkää”?

Monet ihmiset uskovat, että elantonsa erikoistuneena taiteilijana tarkoittaa yhtä kahdesta kohdasta: Joko “ansaitset sen” ja käyn sitten käymässä maapallolla ja markkinoimasta useita CD-levyjä tai “päädyt olemaan riistävä muusikko” ja sinun on upotettava hulluihin baareihin ja kadunkulmiin yksinkertaisesti pääsemään. Tämä lauluyhtiö myytti saa heikentämään ihmisten ammatteja alusta alkaen joko panemalla heidät uskomaan, että heidän on saatava kokopäiväisiä tehtäviä, jotka eivät liity musiikkiin, ja ”yrittävät tehdä musiikkia puolella”, tai pelkäämällä yrittävänsä päästä kappaleiden organisaatioon.

Totuus on, että kappaleyhtiö koostuu suuresta keskiluokasta, ja on myös paljon tapoja ansaita rahaa. Sinut varmasti hämmästyy siitä, kuinka helppoa on ansaita loistava eläminen laulumarkkinoilla verrattuna siihen, että päädyt tehokkaaseen ulkopuolella. Ennen kuin varmasti ansaitset paljon rahaa, sinun on kuitenkin lopetettava kysyminen huonolaatuisista huolenaiheista. Lopeta vaivaaminen siitä, että päädyt olemaan riistävä taiteilija, ja aloita kuvitella kaikkia erilaisia ​​tapoja ansaita rahaa muusikkona.

Kun toimit musiikkijärjestössä, et ole pakko elää yhdestä palkasta seuraavaan kuten tavallisessa päivätyössä. Pikemminkin on mahdollista saada jatkuvasti useita tulolähteitä samanaikaisesti. Tämä tekee erikoismuusikkona tulemisesta paljon vakaamman ammatinvalinnan, koska sinun ei tarvitse riippua pelkästään yhdestä tulolähteestä. Näennäisten tapojen avulla, joilla muusikot pyrkivät ansaitsemaan rahaa musiikista (albumien / latausten myyminen, reaaliaikaisten ohjelmien toistaminen tai nauhoittaminen istunto-muusikkona), voit tehdä yhden pisteen, joka parantaa nopeasti liittyvää musiikkia tulo:

Aloita musiikkikoulutusyrityksen laajentaminen. Tämä tuottaa heti useita tulolähteitä (opiskelijoillesi) sinulle, kun työskentelet paljon vähemmän kuin kokopäiväiset tunnit joka viikko.

Kun rakennat monia musiikkitulojen resursseja yli käytetyn verran, on erittäin mahdollista (ja myöskään ei niin vaikeaa kuin uskotkaan) tuottaa vuosittain yli 100 000 dollaria musiikkiurallasi (ymmärrän tämän, koska olen avustanut monia muusikoita tehdä se).

Huonojen kappaleiden työkysely # 2: Kuinka saan äänityssopimuksen?

Jotta ymmärrät, miksi tämä ei ole erinomainen kysely, kysy tätä: “Miksi jonkun pitäisi tarjota sinulle äänityssopimus?” Jos luulet, että olet luonut loistavia kappaleita, yritä vielä kerran. Tämä ei ole koskaan tarpeeksi hyvä tekijä, jotta henkilö voi allekirjoittaa sinut levytyssopimukseen. Kukaan ei investoi paljon satoja dollareita suoraan sinuun vain siksi, että voit säveltää hyvää musiikkia. Tämä merkitsisi myös sijoituksen suurta riskiä (paljon niin, että sillä ei ole myöskään järkeä). Ajatteleko, että säästit 200 000 dollaria, olisitko todennäköisimmin kasinolla ja asettanut kaiken linjalle yhden live-ruletin spinin kohdalla? TAI sijoittaisitko sen sen sijaan joku, joka on osoittanut, että he voivat auttaa sinua ansaitsemaan vielä enemmän (ainakin pienemmässä määrin)? Epäilemättä teet viisaan valinnan ja sijoitat sen oikein henkilölle, joka auttaisi sinua ansaitsemaan enemmän rahaa. Juuri teippausetiketit uskovat juuri näin. Joten lopeta miettiminen siitä, kuinka voit hankkia valtuutuksen äänityssopimukseen, ja aloita muuttuminen omasta oikeudestasi “älykkääksi sijoitukseksi”, jota minkä tahansa tyyppiset tunnisteet näyttävät heti hyödyllisenä. Tämä vaatii paljon muutakin kuin erinomaisten kappaleiden säveltämistä, soittimen hyvin pelaamista tai Facebook-verkkosivun pitämistä.

Alla on aktiviteetteja, jotka sinun tulee suorittaa tehdäksesi itse hyödyllisestä taloudellisesta sijoituksesta asiakirjayritykselle:

  1. Ymmärrä, mitä musiikkiteollisuus etsii taiteilijoilta, ennen kuin he alkavat käsitellä heitä.
  2. Työtä päivittäin musiikkiuran kehittämiseksi. Levyyhtiöt aikovat nähdä, että sinulla on loistava esiintymishistoria ennen kuin he alkavat työskennellä kanssasi. Mitä enemmän teet itsenäisenä taiteilijana, sitä todennäköisempi on

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *