Finland, EU
+358 46 058 4410
Jouko@huumakuva.net

4 asiaa, jotka estävät mahdollisuutesi menestyä musiikkialalla

4 asiaa, jotka estävät mahdollisuutesi menestyä musiikkialalla

Mikä on mielestäsi tärkein asia, minkä muusikot tekevät pilatakseen mahdollisuutensa menestyä musiikkialalla? Onko syy se etteivät he soita tarpeeksi soittimia? Vai se ettei heillä ole tarpeeksi suurta verkostoa musiikkialan ammattilaisten keskuudessa? Asutko paikassa, jossa ei ole ollenkaan musiikin tuotantoa? Vastaus kaikkeen tähän on EI. Voi olla monia syitä, joiden vuoksi muusikko lopettaa laulajanuransa, mutta yllä olevat tärkeät asiat ovat vain merkkejä paljon syvemmästä syystä. Itse asiassa tyypillisin syy siihen, miksi muusikot eivät menesty urallaan on se, että heillä on väärä asenne ja suhtautuminen uraansa.

Suurin osa muusikoista antaa itselleen tietämättään luvan pilata mahdollisuudet menestyä musiikissa. Muutama näistä peloista tunnistetaan tietoisesti, kun taas toiset voidaan tunnistaa vain henkilöille, jotka etsivät niitä. Valitettavasti huolimatta siitä, tunnetko heidät tai muuten, huolet voivat tuhota asemasi alalla. Olen ohjannut muusikoita siitä, kuinka rakentaa menestynyt ura musiikkialalla. Olen tarkkaillut tätä loputtomia aikoja.

Muusikoilla on paljon stressiä ja huolenaiheita, jotka pilaavat heidän mahdollisuutensa menestyksekkääseen uraan. Tässä muutamia syitä, jotka estävät musiikkialalla etenemisen ja yleisön valloittamisen:

Ahdistus # 1: Huoli siitä, ettet ansaitse rahaa

Aina kun olet ilmoittanut läheisille ystävillesi tai perheenjäsenillesi, että haluat tulla muusikoksi, mitä he ovat sanoneet? Todennäköisesti jotain tällaista:

  • “Sinun on ensin saatava vakituinen ja turvallinen työ, jotta pystyt varmasti elättämään itsesi.”
  • “Muusikot eivät ansaitse hyvin”
  • “Kaikkien taiteilijoiden on soitettava joskus kadun varsilla saadakseen ihmisten huomion”

Useimmiten he jotka sanovat näin, tarkoittavat vain hyvää… Nämä lauseet ovat kuitenkin erittäin negatiivisia ja lannistavia. Todellisuus on, että se ei ole niin vaikeaa kuin luulet saavansa erinomaisen elämisen musiikkiteollisuudessa, jos tunnustat erityisesti, mitä sinun tulee tehdä ollaksesi ammattimuusikko (ja miten TOTEUTTAA se). Tätä silmällä pitäen, juuri siksi, että yllä olevat väärät uskomukset musiikkiurasta ovat niin laajalle levinneet, että ne laukaisevat useita muusikoita pelkäämään, ettei heillä ole mahdollisuutta ansaita rahaa. Sen jälkeen he tekevät pisteitä, jotka johtavat erityiseen päinvastaiseen tilanteeseen, jota tarvitaan erinomaisen toimeentulon ansaitsemiseen.

Seuraava on tarkalleen kuinka yrittäminen “ei” joutua taloudellisiin taisteluihin laulusektorilla saa aikaan ongelmia ansaita rahaa muusikkona:

  • Et koskaan yritä ansaita vielä enemmän rahaa musiikkiurallasi. Kauhein kohta, jonka voit mahdollisesti tehdä, on odottaa, että sinulla on vaikea ansaita rahaa taiteilijana. On erityistä, että kun teet tämän, alat elää maailmaan, jonka olet itse kehittänyt itse mielessäsi.
  • Otat väärän asenteen musiikkiurastasi. Odotettaessasi epäonnistumista ansaitsemisen suhteen, monet muusikot alkavat olettaa, että heillä on paljon parempi mahdollisuus päästä yliopistoon jatkoon muulle kuin musiikilliselle alueelle, toimimalla “turvallisella ja turvallisella” tehtävällä ja sitten menemään kappaleidensa jälkeen. uran unia vapaa-ajallaan. Pitkällä aikavälillä he yleensä lopettavat työskentelyn tämän strategian kanssa.
  • Kulutat hanhen, joka munii kultaisia ​​munia. Huomaa: Se, mikä on luotu alla, voi tuntua “itsensä edistämisestä”, kun otetaan huomioon, että keskustelen siitä, kuinka neuvon muusikoita kriittisen kohdan havainnollistamiseksi. Tietysti on sinulle erittäin tärkeä oppitunti selville alla, ja myös sanani pitävät paikkansa huolimatta siitä, onko parempi myydä jotain vai ei. Täällä oleva oppitunti korostaa, kuinka yksinkertaisesti MAKSAMINEN muuttumisesta saa sinut pysymään ikuisesti muusikkona, kunnes teet merkittäviä muutoksia.

Saan joskus viestejä taiteilijoilta, jotka alun perin odottivat liittymistäni musiikkikouluun tai osallistuakseni musiikkikilpailuun (jossa näytän muusikoille kuinka teen nopeasti tonnia käteistä) johtuen siitä, että heillä on vaikutelma, että heillä “ei ole varaa siihen.” Lisäksi sen jälkeen kun otin heidät turhauttavalta todisteelta siitä, kuinka ohjelmistani ovat tosiasiallisesti antaneet suuria tuloksia muusikoille, joiden kanssa olen työskennellyt, he ovat edelleen kyynisiä ja peloissaan. Tämä epävarmuus johtuu samoista valheellisista tarinoista, joita kuvaillaan – että kaikki muusikot väistämättä rikkoutuvat ja myös taistelevat, joten musiikkialan ammatin hakemiseen ei ole mitään syytä. Paradoksaalisesti yritetään “säästää” muutama taalaa minuutissa ja antaa myös koulutusta (joka on MAHDOTON tulosten hankkimiseksi) siitä, miten luoda kannattava musiikkiura, varmistat, että et koskaan tee koskaan valtavat ansiot kappaleilla. Tätä kuvataan “kultaista munaa syövän hanhen syömiseksi”, koska päätät kuluttaa hanhia nyt kuin odottaa kultaisia ​​munia ilmestyvän myöhemmin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *